Oyun Grubumuza Nihayet Başladık!!!


Montessori grubu ile internette gezerken karşılaştım. Şu anda çok net hatırlamıyorum ama o grupta kendimi tanıttıktan sonra Sevgili Iraz'ın bana gönderdiği mesajı gayet net hatırlıyorum. Bebeklerimizin arasında iki hafta vardı, bunu söylüyor ve oyun grubu oluşturmayı teklif ediyordu. Çok heyecanlandım. Kızım o sıralar bebeklerin bulunduğu ortamlara girmeye başlamış ve çok zevk almıştı. Dikkatle diğer çocuklarını yaptığını izliyor, bir yandan da gülüyordu. 6. ay civarındaydı doğru hatırlıyorsam. Biz hem kış olması nedeniyle hem hastalıklar ve yoğunluktan dolayı tanışmayı bile üç ayda becerebildik. Eeee performans böyle olunca tabi ilk toplantımızı da cumartesi (2 Mayıs 2009) gerçekleştirdik. Rüzgar, Alp Emre ve Derin. Biz Derin Hanım uyanmadığı için biraz geç katıldık. Rüzgar'ın odasında oyun alanımız hazırlanmıştı. Üçünü de oturttuk birbirlerine bakar vaziyette. Tabi o pozisyonda durmaları çok uzun sürmedi. Hemen etrafa saldırdılar. Pek birbirleriyle ilgilenmediler. Biz de hemen ilgilenmelerini beklemiyoruz zaten. Yaşları gereği bu pek mümkün de değil ama giderek daha aşina olurlar ve birbirlerine bakma süreleri artabilir, artmayabilir de tabii. Önemli olan aynı ortamda bulunmaları, mutlu mutlu oynamaları. Bir süre sonra Rüzgar'ın sepeti döküldü ortaya zaten herkes bir oyuncak beğendi, onlarla ilgilenmeye başladılar. Bir de hep beraber şarkı söyleme denememiz oldu. Ben Iraz'ın söylediği Ceviz Adam şarkısını çok beğendim. Rüzgar da çok beğeniyor belliydi:) Herkesin bildiği Ali Baba'nın Çiftliği ve biraz uydurma Baş Parmağım izledi Ceviz Adam'ı. Bir saatten fazla oradaydık, biraz oyuncaklar, biraz şarkı vee en önemlisi fotoğraf. Niye öyle diyorum.?Üçünün de sevdiği bir aktivite poz vermek! Bakın resimde nasıl herkes cin cin kameraya bakıyor.IBir saatten fazla birliktelerdi, ısınma turları diyelim. Gelişmeleri gözlemlemek için sabırsızlanıyorum. Iraz sağlıklı ve lezzetli kanepeler için teşekkürler!

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Sedefcim,

Derin cok buyumus gercekten. Ciplak ayaklakli fotografina bayildim... Tam Cute Derin olmus.

Cuneyt ve ben sizlere sevgilerimizi gonderiyoruz. Yakinda gorusmek dilegiyle.

Unknown dedi ki...

Where are the boardgames?

Sedef Uncu Akı dedi ki...

Evet, yaza kendisini gördüğünüzde abla olacak kızım inşallah:)Valla Boardgame olayı sizinle son buldu. Serhan oynamıyor, kızımı alıştıracağım inşallah;) Öpüyorum ikinizi de...

Iraz dedi ki...

Hadi ikincisini de yazalım :)) Senden fotoları bekliyorum, hemen yazacağım, hemen, hatta giriş yapayım:

Sedeflerdeydik..Bahçede..Çok pişmanım Rüzgar' ın çoraplarını çıkarmadığım için, öyle bassaydı yerlere keşke..Bir de dut :))

Sedef Uncu Akı dedi ki...

:)) Ben de giriş yaptım ama fırsat bulamadım. Derin hastalandı:(Şİmdi iyiyiz neyseki. Fotoları oyun grubu adresine gönderiyorum. Nasılsa sadece biz varız şimdilik herhalde:))

Blog Widget by LinkWithin

Counter

Copyright 2009 AKI FAMILY. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy