Kızımla İlk Yılbaşımız


Dikkat ettim de postların başlıkları hep ilk ile başlıyor. Bu sene bir süre daha boyle postlar devam edecek sanırım. Papatyamız hayatımıza girdi gireli, bir çok güzel ilk yaşıyoruz. Ne mutlu bize, darısı isteyen herkesin başına diyelim ve yılbaşı detaylarımızı anlatmaya geçelim...

Haliyle evde kutlamaya karar verilen bir yılbaşıydı bizimki. Süper bir menu hazırlandı:) Ev halkı süslendi-her zamanki gibi babamız dışında-. Bu yılbaşında annem ve babam da bizimleydiler. Bizi çok mutlu ettiler. Kendileri de Derin Hanım'ın maceralarına şahit olmaktan çok mutlu gibiydiler:)

Evett gecemiz başladı, Derin Hanım uyanık tabii. Genelde bu aralar 8-8:30 civarı yatmayı uygun görüyor kendine. Biz de bir yandan bir şeyler yiyoruz bir yandan da Derin Hanım'la oynuyoruz. Gayet mutlu mesut devam ederken kızım uyumaya karar verdi ve salondaki ana kucağında uyudu. "Ne güzel, zamanı da gelmişti" demeye kalmadan kısa bir süre sonra- o da kutlamalara katılmak istedi sanırım- uyanıverdi. Sonra da başladı gülücüklere... Ama ağırlıklı olarak babasına. Baba ile aşk başladı, gözümüz aydın. Sonra da anneannesinin ördüğü güzel elbise ve patiklerdeki kurdelaları keşfetti. Başladı onlarla oynamaya. Yavaş, yavaş patikler çıktı, kurdelalar çekildi ve patikler top halini aldı. Biz de bu süre sarfında güzel güzel oynadık kızımla. Anneannesi ve dedesi sürekli "iyiki gelmişiz kızımızı görmeye" dediler. Kızım o gece yeni yılı karşılamadan uyumam dedi:) Ve zorlu 12:50 civarı uykuya dalabildi. Bir şekilde özel bir gün olduğunu anladığına eminim. Aslında çok cin olmaya da gerek yok. Özel yemekler, salonda daha önce oturulmadığı kadar uzun oturma, şık giyinmeler:))

Hepimize çok güzel bir yılbaşı yaşattın kızım. Gülen yüzün hiç solmasın!

0 yorum:

Blog Widget by LinkWithin

Counter

Copyright 2009 AKI FAMILY. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy